Hvordan vi hadde det på årets siste samling!

Da var årets siste samling unnagjort og veldig vellykket. Takket være god hjelp fra deltakere, Per Øyvind Valen for god hjelp ved Vikebygd Bygdahus, Vilde Bårdsen Hustoft for godt opplegg til treningene, sammen med Roots’ leder Nina Marie Larsen, som også har gjort en utrolig bra innsats for å få til denne kjekke samlingen.

Fredagen bestod av kveldsmat, sosialt og ulike felles leker. [singlepic id=716 w=320 h=240 float=right]

Lørdagen hadde Vilde lagt opp til klypestafett, en slags intervalltrening, hvor to og to var på lag. Den ene la ut klypa på en post for at neste person skulle springe til denne posten å flytte den til neste post, slik at første person skulle finne posten med klypa og henge den på neste post igjen. Veldig bra og utført opplegg, til tross for litt vått og møkkete underlag. Etter en god pause med lunsj og sosialt var det duket for basistrening i regi av Nina Marie og Vilde (delvis Jonas), hvor de delte opp i to grupper basert på alder, hvor gruppe 1 hadde basistrening/styrketrening sammen med Nina Marie og gruppe 2 hadde ulike stafettleker og belgisk orientering sammen med Vilde. Det var et utrolig bra gjennomført opplegg og gav engasjement hos både store og små. På menyen for kvelden var det lagt opp til Taco, og Mexican Fiesta med quiz i regi av Endre. Etterfulgt av kjekke sosiale leker.

Søndagen var det frokost, rydding og utvasking. Underveis var det også utetrening, golforientering – med fokus på å komme rett i postene. Men tiden var noe knapp, så ikke alle fikk prøvd seg på alt.

Det var kjekt å se både nye og gamle ansikter også på denne leiren. Vi håper å se alle + enda flere, nye og gamle, til et nytt år med ROOTS.

 

ROOTS går snart inn i sitt femte år, og vi vil gjøre det som trengs for at ungdommene trives. Vi har derfor laget en liten spørreundersøkelse som hadde vært fint om dere ungdommer kunne tatt. Spørreundersøkelsen er anonym og gir oss en oversikt om hvordan dere har det.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDh3X0prM1cybTJIaWZ4c0k2b180d0E6MQ

 

[nggallery id=16]