Kald start på ny sesong

Årets start på o-sesongen med ROOTS leir ble unnagjort i Haugesund i HIL-huset. Samlingen trakk til seg 53 påmeldte inkl. ledere. Samlingen startet på HTG (Haugesund Toppidretts Gymnas), hvor det var styrketrening i sal og styrkerom, inkludert med en liten omvisning på skolen. Det bar bort til HIL-huset for kveldsmat og kveld. Da lørdagen kom snødde det i flere timer. 1. økt var deltakerne delt opp i 4-5 stk med en leder, hvor deltakerne fikk kart med kun små utsnitt av kartet der det var inntegnet poster. Lederen viste vei og mens de andre måtte hele tiden ha en aning om hvor de befant seg.

Hvilket veivalg ville du tatt?
Etter lunch holdt Morten Aamodt et foredrag om sprint, om hva som var lov og ikke lov til å passere på et sprintløp. Han hadde med seg ferdigtegnede kart hvor deltakerne i grupper kunne diskutere hvilke veivalg de ville tatt. Det var Karl Johan Rasmussen som hadde ansvaret for dagens 2. økt. Først var det litt grunnleggende informasjon om trening før det bar ut på intervall trening, 6 x 1000 m. Ikke alle holdt ut hele 6 runder, og valgte heller å dra tilbake til en kald dusj. På kvelden var det middag etterfulgt av kino, og ellers bare sosialt og koselig. Søndagen var ikke værgudene på lag me løperene. I regn og glatte veier var det sprint-løp rundt Haraldsvang på 2,0 km og 2,8 km. Det var veldig kaldt løperne klarte seg allikvel veldig godt. Håper like mange stiller opp på de neste samlingene fremover, takk for denne gang!

Resultatene fra sprintløpet finner dere her: Resultater fra sprintløp

Bilder fra helga: [nggallery id=13]