Vellykket samling på Tittelsnes

I helga, 9-11. april ble det arrangert samling i Sveio, på Tittelsnes. Værgudene var med oss og ga et nydelig vær med masse varmegrader. Så varmt at en liten gjeng av deltakerne tok turen ned i sjøen og badet.

På fredag var det KM-Natt for de som var påmeldt. I ungdomsklassene D15-16 og H15-16 vant Kari Fuglestad med et snaut minutt foran Torill Brekken, som kom på 2.plass. I herreklassen vant Øystein Garsrud Tvedt. De som deltok i D13-16C og H13-16C, sprang flere sammen og gjennomførte flott.

Lørdagens første økt var postplukk. Her fikk vi et kart over postene som var brukt under KM-Natt. »Løypa» ble tegnet selv. 15-16 åringene fikk 45 minutter og et mindre poeng for hvert ekstra minutt brukt etter dette, det samme gjaldt de yngre, men de fikk 30 minutter å gjennomføre løypene sine. 2. økt var »Følg John», her ble deltakerne delt opp i 3-4 stykker som delte på å finne et punkt de skulle løpe til, uten at de andre på gruppa visste det, så skulle de finne ut hvor de var hen. Slik gikk det på rundgang i 30-45 minutter.
Etter middagen var det konkuranser som flaskebowling, papirflykasting, ballongsprekkikng, lendgegjetting, quiz, isspising og balanse + et kunstnerisk innslag fra gruppa, bilder kan du se nedenfor. Rekorden for 5 stk å spise en liter med is var på 1.50.

Søndagen var det utvasking og løp på Stord. Tusen takk for en kjempe flott samling og en fantastisk gjeng!

Bilder fra helga: [nggallery id=9]
Foto: Elisabeth Hegdal

Et av lørdagens kunstneriske resultater: