Om ROOTS

ROOTS – som står for ROgaland Orientering TeenS ble stiftet i januar 2009, et prosjekt startet av Ørjan Ravndal for å øke antall ungdommer i Rogaland Orientering. Dette ble vellykket og mange ungdommer fra hele fylket deltar og har fått et godt sosialt miljø og treningsmiljø. Det arrangeres samlinger ofte i samarbeid med rankingløpene i Rogaland og det er omtrent én samling hver måned i sesongen.

ROOTS bidrar til at flere ungdommer kommer på orienteringsløp og treninger i Rogaland. Etter at prosjektet startet ble det fort et doblet antall i ungdomsklassene på kretsløp.

Alle ungdommer mellom 12 og 19 år som driver litt eller mye med orientering er velkomne! Både nybegynnere og viderekomne – både de ivrige og de ikke fullt så ivrige.

Nina Karlsen har overtatt joben etter Per B Myhre som prosjektleder for ROOTS. Styringsgruppen for Roots er nå medlemmer fra kretsens Sportslige utvalg for barn og ungdom. Dette er Vibeke Lamark(GIL), Elisabeth Hegdal (EOK), Gunnar Thuestad(HIL), Per B Myhre(HIL) og Nina Karlsen (SO)

Foreldre/Klubbene har ansvaret for samlingene. Prosjektleder tar seg av administrative oppgaver, markedsføring, tilrettelegging, osv.

 

Ta gjerne kontakt med Nina hvis du har spørsmål om prosjektet eller om du rett og slett har lyst å være med. Mailadressen er ROOTS.kontakt@gmail.com

ROOTS har egne nettsider: http://roots.o-klubb.no Her finner du samlingsplan, invitasjoner, bilder mm.

ROOTS har også egen gruppe på https://www.facebook.com/rogalandorientering.

10120_158054535796_653910796_4018227_6534786_n Dette bildet er fra en samling 5-6. september 2009, på Tittelsnes i Sveio